Diensten

Door de opgebouwde ervaring, weten wij bij BMW Icons heel goed welke diensten noodzakelijk of gewoon handig zijn voor u als liefhebber. Wij bieden bemiddeling of complete verzorging van deze diensten.

Taxatie

Wij verzorgen taxaties, indien gewenst door erkende taxateurs die voor uw verzekering noodzakelijk zijn.

Aankoopbemiddeling/ aankoopkeuring

Door heel Europa (en ook daarbuiten) zijn nagenoeg alle types en modellen verkrijgbaar. Indien u een specifiek model of bouwjaar zoekt, kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij taxeren de waarde, bemiddelen bij de aankoop, maken een overzicht van de eventueel nog te verrichten werkzaamheden om uw auto in topconditie te krijgen en/of te behouden.

Incentives

Enkele keren per jaar, of op aanvraag, organiseren wij raceincentives – in samenwerking met professionals – in o.a. Spa Francorchamps, Zandvoort, Assen, Zolder of andere locaties op aanvraag. Met uw eigen auto of met een auto van een van onze professionele partners kunt u een dagje of avond racen.

Bedrijfsevenementen

Tevens verzorgen wij deze dagen ook voor groepen, bedrijven en andere liefhebbers, desgewenst in combinatie met compleet verzorgde arrangementen waarin alles voor u verzorgd wordt; zoals vervoer, verblijf, catering, uitnodigingen, speciale (race-)kleding, etc. etc. Indien u met uw collega’s, medewerkers, familie of klanten een onvergetelijke en enerverende dag/weekend/etc. wilt beleven, kunt u ook hierover contact met ons opnemen.

Onderdelen

Soms is het lastig om voor uw oldtimer BMW de originele onderdelen te vinden. Ook hier hebben wij door de jaren heen een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd en weten zodoende heel goed “waar Abraham de mosterd haalt”.

Daarnaast hebben wij een eigen voorraad met duizenden onderdelen voor BMW oldtimers. Indien u op zoek bent naar een specifiek onderdeel kunt u gebruik maken van ons formulier op deze site en uw vraag naar ons mailen. Indien wij de onderdelen niet zelf in huis hebben, kunnen wij voor u hier naar op zoek gaan.